Poštovani, dobrodošli na
stranice FMLC Hrvatska!

Tvrtka – O nama

F.M.L.C. Hrvatska je tvrtka koja se bavi upravljanjem, nadzorom i praćenjem procesa u logistici i transportu.
Razvili smo računalne Fleet Management alate koji Vam omogućuju GPS satelitsko praćenje vozila,
obradu podataka, upravljanje prikupljenim informacijama iz voznih parkova pomoću napredne senzorike
i telemetrije, te logistički inženjering kroz optimizaciju sustava transporta i logistike.

FMLC je dio FML grupe

FML grupa prisutna je na europskim
i svjetskim tržištima.

Austria

Bosna i Hercegovina

Ghana

Hrvatska

Makedonija

Nigeria

Poljska

Slovenija

Srbija

Turska

Cilj

Naš osnovni cilj je optimizirati i riješiti logističke probleme klijenata u cestovnom i vodnom prometu, te im uštedjeti dragocjene resurse kao što su novac i vrijeme. Naša rješenja djeluju u područjima nadzora, optimizacije i upravljanja voznim parkovima i flotama brodova. Svakom klijentu pristupamo individualno sa zadaćom da rješenja koja primijenimo daju maksimalne rezultate i budu investicijski opravdana.

Zašto smo bolji?

Radimo s vodećim kompanijama na europskom tržištu i naše usluge jamče Vam vrhunska rješenja, stalnu podršku, najbolje uvjete i opravdanost Vaše investicije jer naša je zadaća da kada uvedemo sustav u Vaše poslovanje da to rezultira uštedama koje su veće od investicije u sustav Fleet Managementa ili GPS satelitskog praćenja vozila.

Naši ljudi

Naši ljudi čine tim visokoobrazovanih profesionalacas dugogodišnjim iskustvom u industriji Fleet Managementa, transporta i logistike. Stručnjaci koje zapošljavamo mogu kvalitetno odgovoriti na svaki specifičan zahtjev u Vašoj industriji, što nas uvelike razlikuje od drugih kompanija koje djeluju u ovom sektoru.

Svrha

Investicijski opravdano podrazumijeva da svaka Vaša uložena kuna rezultira povratom koji je znatno veći od same investicije. Poslujemo na europskom tržištu od 2004. godine i dio smo velike europske grupacije Sledenje. Iza sebe imamo mnoštvo zadovoljnih klijenata i dragocjenog iskustva koje nam pomaže da svaki zadatak obavimo vrhunski i profesionalno.

Tko su naši klijenti?

Naši klijenti dolaze iz raznih industrija: transport, logistika, komunalna poduzeća, građevinski sektor, javne službe (policija, vatrogasci, hitna pomoć), prerađivačka industrija, ugostiteljstvo, poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo, rudarstvo, opskrba električnom energijom, trgovina, servisno-montažne tvrtke, zaštitarske tvrtke, osiguranja, čarterske agencije.

S poštovanjem,
Direktori

Tjaša Hribar, dipl.iur.


Robert Kostelić, dipl.ing.