Track & Trace

Track & Trace je dodatak FMLC sustavu GPS satelitskog praćenja vozila koji omogućuje trećoj osobi GPS praćenje i nadzor objekta.

Kako radi?

Pomoću Track & Trace dodatka FMLC GPS sustavu satelitskog praćenja vozila možete kreirati sigurni link koji možete poslati trećoj osobi da prati teret koji prevozite.

Primjena?

Neki klijenti za koje obavljate usluge prijevoza mogu zahtijevati da im omogućite Track & Trace značajku, što je posebno bitno u primjeni kod prijevoza vrijednih tereta. U velikim kompanijama to je postao standard u radu sa sustavom vanjskog prijevoza.

Što sve možete ?

Pomoću Track & Trace dodatka sustavu FMLC GPS satelitskog praćenja vozila možete vremenski uskladiti procese između sektora nabave, proizvodnje, skladišta i prodaje u vašoj radnoj organizaciji.

U uređenim sustavima vrlo je važno uskladiti transport s vremenima u nabavi i u skladištu da se u sektorima izbjegnu poremećaji koji troše vrijeme i novac.

Uz Track & Trace sustav Vaš sektor proizvodnje može u svakom trenutku imati informaciju o vremenu pristizanja sirovina koje su u transportnom procesu.

Pomoću Track & Trace sustava možete svom klijentu koji očekuje pošiljku poslati link iz aplikacije na e-mail. Klikom na link klijent prati pošiljku do trenutka kada pošiljka dođe do njega.

I ono najbitnije !

Ovaj podsustav omogućuje kvalitetno planiranje vremena i resursa za sektore nabave i skladišta, dok sektor transporta povećava kvalitetu usluge i ostvaruje uštede koje se kanaliziraju u vremenu stajanja na terminalima.

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas