TimoCom

Integracija Fleetmanagement sustava s Timo Com platformom postaje nezaobilazan alat za korisnike Timo Com medjunarodne burze prijevoza. Tendecija komintenata kako ponude tako i potražnje na Timo Com burzi je pravovremena informacija o naručenom prijevozu njihovih tereta. Stoga sve respektabilne tvrtke koje nude Fleetmanagement sustave osiguravaju integraciju s Timo Com platformom.

Burza prijevoza

Rješenje za praćenje u TC emap pokazuje Vam sve uobičajene sustave telematike na samo jednoj platformi. Uz pomoć planera ruta možete izravno iz burze tereta i tovarnih prostora TC Truck&Cargo odmah izračunati trasu vožnje za pojedinu relaciju. Istodobno možete kalkulirati sve pripadajuće troškove vožnje i ostale popratne troškove u TCeMAP.

TimoCom

Poduzeća mogu kod unosa vozila naročito istaknuti da je njihovo vozilo na raspolaganju za praćenje u TCeMAP što je snažan argument kod dodjele naloga, a time veća mogućnost za sklapanje posla.

FMLC sustav svim svojim korisnicima koji koriste TIMO COM platformu, omogućava pristup i prikaz podataka o njihovim vozilima kojima izvršavaju prijevoze po narudžbi za svoje komintente.

Prednosti

  • Integracija s naručiteljima,

  • veća mogućnost sklapanja poslova,

  • transparentnost,

  • jednostavniji obračun.

Korištenje TimoCom sustava

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas