Kako bismo Vam dokazali učinkovitost naših alata za GPS satelitsko praćenje vozila i Fleet Management, možete ugovoriti test sustava tako da ispunite obrazac (dolje). Bez obveza se možete uvjeriti koje koristi primjena sustava GPS praćenja vozila ili Fleet Managementa može donijeti Vašoj radnoj organizaciji.

Možete ugovoriti besplatan test sustava i uz pomoć naših savjetnika riješiti konkretne probleme uz željene financijske rezultate – veći povrat novca od iznosa koji je uložen u sami sustav Fleet Managementa.

Za vrijeme testa sustava GPS satelitskog praćenja vozila dostupni su Vam naši konzultanti kao i helpdesk služba koji će odgovoriti na sve vaše zahtjeve i naći rješenja da zajedno dođemo do smanjenja troškova u Vašoj organizaciji, što je cilj uvođenja ovakve vrste logističko-informatičkog sustava.

Cilj i svrha uvođenja sustava Fleet Managementa je smanjenje troškova.

Da bi se opravdali cilj i svrha bitna je kvaliteta primjene sustava za GPS satelitsko praćenje vozila, brodova i radnih strojeva unutar tvrtke, za što je potrebno znanje i iskustvo u modeliranju logističkih procesa. U suprotnom sustav ne daje željene rezultate i može predstavljati samo još jedan nepotreban trošak.

Sustav GPS satelitskog praćenja vozila dostupan je za testiranje u Basic, Eko2go, Communicator i Telemetry paketima, bez ugradnje senzora.

Testirajte svoj FMLC sustav za GPS praćenje vozila i Fleet Management još danas!

Test sustava možete ugovoriti ispunjavanjem obrasca ili kontaktom na broj telefona 01 8000 993.

  1. obavezno polje
  2. obavezno polje
  3. obavezno polje