Dok neka područja uživaju u blagom zimskom vremenu, kod drugih su vremenske prilike sasvim drukčije. Kada su određena područja prekrivena snježnim prekrivačem, zimska služba ima priliku da zasja u punom svjetlu. Za uklanjanje snijega na prometnicama i sporednim cestama računa se na zimsku službu. Srećom, GPS sustav spreman je za taj izazov i uz njega je sve puno lakše.

 

Navest ćemo vam nekoliko primjera kako vam sustav GPS može pomoći da zimske službe obave svoj posao što učinkovitije.

 

1. Uživo praćenje pomoću GPS sustava

Menadžeri mogu pratiti svoje ekipe na terenu gledajući uživo njihov točan položaj unutar grada na karti. Koristeći tu opciju moći ćete navigirati vozače na položaje koji imaju najviše smisla.

 

2. Planiranje ruta

Planiranje ruta za vozače je pametan način kako bi se umanjile nepredviđene situacije. Unos destinacije je vrlo jednostavan – samo nekoliko klikova mišem i GPS sustav vam automatski izračuna najkraći i najsigurniji put.

 

3. Automatsko ažuriranje podataka

Zamislite da vam se podaci ažuriraju svake sekunde ili svakih 5 sekundi. Čak i za 10 sekundi ne možete reći da je sporo. Ažuriranja su vrlo korisna za razna upozorenja kao što su geoograde ili vremenske promjene. To su naravno pokušaji kako bi se povećala sigurnost.

 

GPS sustav spreman je za izazov s više značajki kao što su praćenje uživo, planiranje ruta i automatska ažuriranja koja pružaju učinkovitost, odgovornost i sigurnost za vozače. Kada se snijeg nagomila i stanovništvo se osloni na zimske službe kako bi im pomogle da na što sigurniji način stignu do svojih odredišta, možete se osloniti na GPS sustav koji će pomoći da sve prođe na najbolji mogući način.