Bez obzira na to gdje živite, odvoz otpada je vrlo bitna usluga. Ne samo da je gospodarenje otpadom važno zbog estetskog izgleda gradova i naselja, nego je i zdravstveni problem. Ako pokrećete ili vodite tvrtku koja se bavi gospodarenjem otpadom, sustav za GPS praćenje vozila i Fleet Management rješenja idealni su za Vaše poslovanje.

Ako otpad stoji nepokupljen samo jedan dan više od planiranog, dolazi do problema. Upravo zato tvrtke koje se bave gospodarenjem otpadom primjenjuju sustav za GPS praćenje vozila i Fleet Management rješenja na svojim flotama vozila.

Potpuna kontrola poslovanja

Nakon ugradnje GPS sustava za praćenje vozila menadžer tvrtke može u svakom trenutku vidjeti gdje mu se koje vozilo nalazi. Pomoću GPS sustava vozila se prema potrebi mogu preusmjeriti na najučinkovitije rute. Sustav za GPS praćenje i Fleet Management rješenja također osiguravaju maksimalnu učinkovitost vozača te pridržavanje dodijeljenih rasporeda i ruta.

Sustav za praćenje pomaže tvrtkama čija je djelatnost gospodarenje otpadom i u drugim važnim područjima. Radovi na prometnicama i održavanje cesta je veliki problem jer se stvaraju gužve. Budući da menadžer voznog parka vidi svoja vozila u realnom vremenu, može uočiti gužvu na prometnicama. Vozačima će se tada promijeniti ruta, izbjeći će gužve i na vrijeme obaviti svoja zaduženja.

Sigurno i odgovornost vozača

Sigurnost je još jedan od razloga za ugradnju GPS sustava za praćenje i Fleet Management rješenja. Kamioni koji odvoze otpad su veliki i nezgrapni, što znači da vozači trebaju biti obučeni za sigurnu vožnju. Sustav za praćenje GPS omogućuje upraviteljima voznih parkova nadgledanje vozača, tj. praćenje brzine i načina vožnja. Upravo zato vozači će voziti sigurnije i odgovornije.

Vođenje tvrtke za gospodarenje otpadom nije lako, a radi se o vrlo važnoj djelatnosti. Bilo da vodite malu tvrtku s nekoliko vozila ili ste upravitelj voznog parka velike državne tvrtke za gospodarenje otpadom, ugradnja GPS sustava za praćenje i Fleet Management rješenja nude niz ušteda i pogodnosti Vama, a naposljetku i Vašim klijentima.