Rješenja za službu hitne pomoći

Ne postoji osjetljivija tema od one u kojoj je u pitanju ljudski život. GPS sustav za praćenje u sklopu fleet management rješenja čini okosnicu modernizacije flota hitne pomoći. U djelatnosti pružanja hitne medicinske pomoći GPS sustav za praćenje je karika koja upravo omogućuje smanjenje vremena reakcije što u konačnici definitivno znači dali će se spasiti ljudski život ili ne.

Zlatni sat

Vrijeme dolaska vozila hitne pomoći do unesrećenih nekada je isključivo ovisilo o procjeni dispečera, ovisi i danas, no uz daleko moćniju informaciju GPS sustava za praćenje. Upravo GPS sustav za praćenje omogućuje dispečeru uvid u realnom vremenu u pozicije svih vozila hitne pomoći koja se nalaze na terenu. To konkretno znači da u trenutku zaprimanja dojave za hitnom intervencijom u roku nekoliko sekundi dispečer ima informaciju koje od vozila koja su na raspolaganju može najbrže biti na mjestu nesreće. Ta informacija postaje snažnija povećanjem broja vozila hitne pomoći u floti, ona konkretno može značiti hoće li unesrećeni preživjeti ili ne.

‘Zlatni sat’ od dojave do dolaska pacijenta u hitni bolnički prijam, povećava šanse za preživljavanje od 30 do 50 posto.

Rješenja za službu hitne pomoći

Fleet Management Rješenja Za Službe Hitne Pomoći

Fleetmanagement rješenja donijela su ogroman korak u povećanju učunkovitosti službe hitne pomoći.

Rješenja FMLC fleetmanagement sustava za službe hitne pomoći:

Fleet Management Rješenja Za Službe Hitne Pomoći

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas