Putni nalog

U poslovnom svijetu vrijeme je novac, svaki proces koji je moguće ubrzati donosi izravnu uštedu Vašeg novca.

Aplikacija ‘putni nalog’ omogućuje Vam automatizirano kreiranje i upravljanje putnim nalozima te automatski obračun dnevnica, što znatno umanjuje vrijeme potrebno za administraciju.

Kako radi ‘putni nalog’?

Korištenjem FMLC sustava za GPS satelitsko praćenje vozila u svim paketima usluga koji su viši od paketa STANDARD nalazi se aplikacija ‘PUTNI NALOG’.

Aplikacija ‘putni nalog’ automatski povlači podatke iz GPS satelitskog sustava za praćenje i nadzor vozila te ih selektira prema putnim nalozima koje ste otvorili.

Dnevnice

Također automatizira se obračun dnevnica jer sada to sustav radi za Vas. Možete u par klikova obračunati realne dnevnice za inozemstvo iz razloga što sustav poznaje granice te vrijeme i kilometre po svakoj zemlji prijeđenog puta.

Troškovi po putnom nalogu

Putnom nalogu možete pridružiti sve troškove koji su nastali po pojedinom putnom nalogu, na ovaj način možete imati jasan uvid i analitiku troškova:

  • potrošnje goriva,

  • reprezentacije,

  • amortizacije,

  • radnog vremena.

Troškove možete upisivati ili ih uvesti u CSV, XLS i XML formatu.

Edukacija

U svakom paketu od STANDARD na više dostupna Vam je aplikacija ‘putni nalog’, također uz aplikaciju dobivate besplatnu edukaciju iz korištenja aplikacije ‘putni nalog’.

Putni nalog

korištenje putnog naloga

Ispunjavanje putnog naloga

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas