Podrška i edukacija

Kako bismo našim klijentima pružili dodatnu vrijednost koju mogu ostvariti korištenjem FMLC sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila te Fleet Management, svi naši paketi uključuju edukaciju i stalni rad s klijentima. Pri kupnji bilo kojeg paketa sustava za GPS praćenje vozila i Fleet Management unutar cijene je uključena osnovna i napredna edukacija. Trajanje edukacije ovisi o razini usluge, tj. paketu.

Mi radimo sa svojim klijentima

Da bi sustav za GPS satelitsko praćenje vozila zaživio i pružio maksimalne rezultate, naš je zadatak da se pobrinemo o konstantnoj edukaciji, praćenju napretka primjene sustava za GPS satelitsko praćenje i Fleet Management.

Nadogradnje

Mi konstantno razvijamo nove tehnologije kao i nova rješenja u postojećim tehnologijama, te radimo s našim klijentima kako bismo im osigurali da uvijek koriste najnoviju tehnologiju iz softverskih i hardverskih rješenja u području GPS satelitskog praćenja i Fleet Managementa.

Vrhunska korisnička podrška

Naša podrška uvijek Vam je dostupna. Klijentima pružamo podršku unutar sljedećih tehničko-vremenski okvira:

  • Telefonska podrška

    • Telefonska podrška dostupna Vam je na tel. broju 01 8000 993 od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 do 16:00 sati.
  • Korisnički portal

    • Na korisničkom portalu (link) agenti podrške dostupni su Vam svakim radnim danom, uključujući i vikend u vremenu od 08:00 do 00:00.

Ostvarite najbolje rezultate

Kvalitetnim sustavom za GPS satelitsko praćenje i nadzor te Fleet Mangementom i vrhunskom podrškom ostvarite postavljene ciljeve i postignite maksimalne rezultate u smislu optimizacije Vašeg poslovanja.

Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli odabrati
najbolje rješenje za Vas.

Kontaktirajte nas