Online identifikacija vozača

Online identifikacija vozača je dodatak sustavu Fleet Managementa koji omogućuje prijavu i odjavu vozača na vozilima preko FMLC online servisa.

Kako radi online sustav za prijavu vozača

Online sustav za prijavu vozača radi na način da je preko online sustava za prijavu vozača moguće prijaviti vozača na određeni objekt koji se nalazi unutar FMLC sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila.

Prijava vozača unutar sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor aktivna je istog trenutka kada se izvrši prijava ili odjava unutar sustav za prijavu vozača.

Online prijavom vozača omogućuju se iste funkcionalnosti kao i identifikacijom vozača preko Ibutton ili Rfid tehnologija.

Kome je namijenjena online prijava vozača?

Online prijava vozača namijenjena je subjektima koji imaju nehomogenu strukturu vozača te je proces prijave ili odjave strukturiran kod zaduženja ili preuzimanja vozila.

Također, online prijava vozača koristi se kod subjekata gdje nema česte zamjene vozača na vozilima.

Industrije u kojima je to zanimljivo

To je posebno zanimljivo kod industrija koje se bave najmom vozila, brodova ili statičnih objekata (kontejneri i dr.):

  • rent a car,

  • komunalne službe,

  • građevinske tvrtke,

  • čarterske agencije,

  • najam plovila,

  • najam mopeda (skutera) i dr.

Kako možete pratiti vozače na lokacijama koje su Vama bitne?

FMLC sustav za satelitsko praćenje vozila podržava uvoz lokacija na kartu ili se lokacije mogu dodati u izvješća. Pod lokacijama se misli na interesne točke koje su Vašoj organizaciji od vitalne važnosti za pojedini radni sektor. To su npr. adrese klijenata, adrese Vaših skladišta, dostavnih mjesta, servisnih mjesta i dr.

Pračenje vozača na bitnim lokacijama

Na karti ili u formi izvješća možete imati informacije o: vremenu dolaska vozača na lokaciju koju ste postavili kao bitnu (točka interesa), vremenu zadržavanja na lokaciji (točki interesa), vremenu odlaska s lokacije (točke interesa), zatim prijeđenom putu ili itineraru koji je vozač prešao pri putu do lokacija (točke interesa), stanju brojčanika u vozilu po itinerarima i dr.

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas