Mobilna aplikacija za GPS praćenje vozila

Širimo područje uporabe sustava za GPS praćenje vozila izvan uredskih prostora pomoću aplikacije za mobilne uređaje!

Optimizirane radne procese, brze informacije i pomoć sada je moguće poslati vozaču izravno iz ureda na njegov mobilni telefon ili tablet. Također, vozač može slati informacije u ured, a moguća je komunikacija i između vozača na terenu. Iskoristite prednost mobilnih tehnologija i imajte Vaš posao pod potpunom kontrolom.

Android mobilna aplikacija za GPS praćenje vozila

Detaljan pregled vozila, brodova ili radnih strojeva na mobilnom telefonu ili tabletu.

Na Vaš mobilni telefon ili tablet možete primate podatke o vozilima, vožnjama i stajanjima koji su zabilježeni putem sustava za GPS praćenje.

Ako ste pretplaćeni na korisnički paket za GPS praćenje vozila EKO2GO, na Vašem mobitelu možete imati pregled načina vožnje Vaših mobilnih radnika i podatke o potrošnji goriva.

Paket za GPS praćenje vozila EKO2GO omogućuje vozaču da samostalno utječe na način vožnje te da prati svoj napredak u smislu poboljšanja/pogoršanja načina vožnje i potrošnje goriva.

Mobilna aplikacija za GPS praćenje vozila omogućuje Vam širok spektar komunikacije između vozača i centra te između samih vozača koji imaju otvoren korisnički račun unutar sustava za GPS praćenje. Komunikacija omogućuje da vozaču na mobilni telefon ili tablet šaljete radne naloge i pratite njihovo izvršenje, pošaljete lokaciju ili kompletnu rutu, a mobilna aplikacija S-mobile automatski će ponuditi opciju navigacije do lokacije ili po poslanoj ruti.

Mobilna aplikacija za GPS praćenje vozila S-mobile omogućuje jednostavnu razmjenu dokumentacije između vozača i centra. Razmijenjena dokumentacija je geokodirana tako da unutar aplikacije za GPS praćenje vozila (GpsWin) možete pratiti na koju lokaciju na karti se dokument ili slika odnosi.

Detaljni podaci o vožnjama i stajanjima

Na mobilnoj aplikaciji za GPS praćenje vozila možete imati detaljne informacije o poziciji vozila, plovila ili radnog stroja, vremenima, prijavi vozača (koji vozač trenutno upravlja vozilom), alarme, analitički i grafički prikaz svih vožnja i stajanja.

Praćenje digitalnih i analognih senzora

Modul mobilne aplikacije omogućuje pogled u stanje digitalnih i analognih senzora u vozilu. Na vrlo jednostavnom grafičkom sučelju moguće je vidjeti vrijednost i status digitalnih ili analognih senzora. Preko slikovne razmjene, informacije o senzorima mogu se vrlo brzo prenijeti do više korisnika.

EKO2GO

U prvom redu na povećanu potrošnju goriva najviše utječe način vožnje pojedinih vozača. EKO2GO je sustav koji prikuplja i obrađuje podatke o načinu vožnje vozača. Mobilna aplikacija za GPS praćenje vozila omogućuje Vam da imate učinkovit pregled načina vožnje vozača i potrošnje goriva na Vašem mobilnom telefonu. Informacije o načinu vožnje vozača mogu se prikazati i vozaču u vozilu te je tako moguće postići dvosmjernu komunikaciju u smislu prenošenja i vizualizacije podataka.

Navigacija/poruke u oblicima slike ili teksta

Komunikacija u obliku slanja navigacijskih lokacija, ruta ili tekstualnih poruka podržana je između vozača i centra te obratno, ali i između samih vozača. Kroz razmjenu slika s vozačem i centrom te obrnuto moguće je vrlo učinkovito pratiti rad vozača na terenu.

Ovdje možete preuzeti S-mobile mobilne aplikacije:

Android
iOS
Brošura

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas