Komunikacija i navigacija

Uz pružanje osnovnih informacija o stvarnim vremenskim podacima, sustav za GPS satelitsko praćenje vozila, brodova i radnih strojeva omogućuje Vam da jednostavno i povoljno povećate stupanj organizacije u tvrtci i uštedite dragocjene resurse na način da uspostavite unificirani model komunikacije, navigacije i dispečinga između vozača i centra.

Kako?

Sustav za GPS satelitsko praćenje i nadzor unutar modula za tekstualnu komunikaciju i navigaciju omogućuje da komunicirate s minimalnim troškovima i maksimalnim učinkom. Iz aplikacije za GPS satelitsko praćenje i nadzor možete poslati tekstualnu poruku u vozilo, brod ili radni stroj. Kada pošaljete tekstualnu poruku možete vrlo lako pratiti izvršenje tako da primite obavijest kada je poruka pročitana ili ako nije pročitana.

Slanje i primanje poruka moguće je preko:

 • GARMIN navigacijskih uređaja,

 • Uređaja s Android operativnim sustavom (mobilni telefoni, tableti).

 • Modulu za slanje tekstualnih poruka možete pristupiti preko desktop aplikacije na računalu ili mobilne aplikacije na mobilnom telefonu.

 • Uz slanje tekstualnih poruka možete slati lokacije, POI točke ili kompletne rute koje će se prikazati u vozilu na navigacijskom uređaju.

 • Također preko uređaja s Android operativnim sustavom moguća je razmijena dokumenata i „task management“.

 • Za navigaciju u vozilima koristite najbolje navigacijske davatelje usluga na tržištu: Garmin i Here.

Zašto je to bitno?

Komunikacijom i navigacijom preko sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor povećavate radni učinak u područjima izgubljenog vremena i smanjenja troškova. Također standardizirate odvijanje procesa u vašem poslovnom okružju jer ćete način komunikacije s vozačima učiniti transparentnim i jednostavnim te pritom smanjiti troškove komunikacije, dok ćete navigacijom pospješiti radni učinak, smanjiti izgubljene kilometre pri traženju lokacije prikupa ili dostave i optimalno dimenzionirati svoju flotu prema novom učinku i svakako ubrzati protok dokumentacije u tvrtki.

Uštede?

Podsustav komunikacije i navigacije izuzetno je cjenovno povoljno rješenje u odnosu na koristi koje može ostvariti. Razlog tomu je što se za komunikaciju mogu koristiti mobilni uređaji (telefoni, tableti) s Android operativnim sustavom.

Ovo je pravo rješenje za Vas ako se vaši poslovni procesi odvijaju izvan granica Hrvatske. Ako ste tvrtka koja zbog svojih radnih zadataka ima dinamični način korištenja voznog parka, tada možete uštedjeti:

 • Komunikacijom – smanjenje troškova mobilne telefonije, smanjenje troškova roaminga.

 • Navigacijom – smanjenje vremena, kilometara i goriva koje je potrošeno pri lošoj navigaciji. Primjerice, ako pri svakoj dostavi na dostavno mjesto vozač zbog loše navigacije potroši 0,50 kn (samo na gorivu) i ako na dan ima 20 takvih dostavnih mjesta, tada je dnevna ušteda (samo na gorivu) uvođenjem sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor 10,00 kn na dan, što mjesečno iznosi oko 200,00 kuna po vozilu.

 • Praćenjem izvršenja zadataka

 • Razmjenom dokumentacije

Na osnovi navedenog u svakom trenutku znat ćete koja lokacija i klijent nisu posjećeni, a trebali su biti, jer informacija kojom možete preduhitriti gubitak klijenta ili neodrađen posao je neprocjenjiva!

Informacije o događajima na geolokacijama možete primiti putem:

 • obavijesti na e-mail,

 • u aplikaciji GpsWin,

 • u mobilnoj aplikaciji,

 • putem izvješća u PDF, Excel, html, csv, jpeg, tiff računalnom formatu za zadano vremenskoj razdoblje.

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas