Želite li izazovan i dinamičan posao koji zahtijeva stalnu edukaciju?

Princip i ključ našeg uspjeha temelji se na profesionalizmu te kvalitetnom i poštenom odnosu prema klijentima. Naše temeljne vrijednosti su motiviranost za uspjeh, otvorenost, kreativnost, odgovornost i kooperativnost. Od zaposlenika i suradnika očekujemo znanje, stručnost i volju za stalno učenje i usavršavanje.

Naša kompanija veliki naglasak stavlja na socijalne vrijednosti kroz povezivanje, interakciju i timsko djelovanje naših zaposlenika.

Poslovni cilj nam je riješiti konkretne probleme klijenata, uspostaviti dugoročne poslovne odnose i pružiti klijentima vrhunska rješenja koja su popraćena znanjem i kvalitetom usluge.

Inženjering i tehnologija | Karijera

Ako dijelite našu filozofiju rada i zainteresirani ste za rad u području Fleet Managementa i logističkog inželjeringa slobodno nam se javite jer smo uvijek otvoreni za zapošljavanje kvalitetnih ljudi. Svojim zaposlenicima omogućujemo kvalitetne radne uvjete u timski orijentiranoj okolini, stimulativna primanja, edukaciju i razvoj.

Tvrtka smo koja se bavi računalnim sustavima, logistikom, prometom, prodajom i marketingom, stoga su naše potrebe za kadrom iz navedenih područja.

Prijavite se na linku | Karijera

Prijave na natječaje isključivo šaljite e-poštom u PDF formatu. Format životopisa koji prihvaćamo je Euro CV (isključivo) s pripadajućom zamolbom.

Postanite dio FMLC tima. Pregledajte ponudu poslova.

Partner portali

Jooble.org

Pretraga poslova