Direktiva 95/46/EZ

F.M.L.C. usluga d.o.o. posvećena je zaštiti Vaše privatnosti na internetu. Glede svih osobnih podataka (što znači podatke pomoću kojih Vas se može identificirati, uključujući Vaše ime, adresu, adresu e-pošte i slično) koje nam stavite na raspolaganje ili koje prikupimo od Vas postupat ćemo sukladno odredbama Direktive 95/46/EZ.

Osobni podaci

F.M.L.C. usluga d.o.o. osobitu pažnju pridaje sigurnosti podataka. Svi osobni podaci koji su potrebni za međusobnu poslovnu suradnju osigurat će se na način da će se provesti svi traženi postupci s ciljem čuvanja i osiguranja podataka koje nam stavljate na raspolaganje preko interneta. Kao minimum mjera koje morate poduzeti, preporučujemo Vam da često mijenjate svoje zaporke, rabeći kombinaciju slova i brojeva, te da koristite sigurni preglednik pomoću kojeg surfate internetom. Međutim, (gdje je to primjenjivo) odgovarate za i morate poduzeti sve potrebne mjere za zaštitu svih korisničkih identifikacijskih podataka ili zaporki koje smo Vam stavili na raspolaganje za uporabu na našim internetskim stranicama. Niti jednoj trećoj osobi nećemo staviti na raspolaganje osobne podatke bez Vaše dozvole, osim ako se to traži temeljem zakona ili od strane pravosudnih tijela. Vaši podaci stavit će se na raspolaganje trećim osobama isključivo na Vaš zahtjev u pisanom obliku.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako ih prikupljamo?

Postupak prikupljanja podataka obično se provodi pomoću Vašeg preglednika i uporabom kolačića (cookie) ili drugog softvera za prikupljanje informacija, s ciljem prikupljanja podataka o posjetiteljima naših stranica. Podaci prikupljeni na ovaj način nisu osobni podaci, no omogućuju nam da poboljšamo iskustvo posjetitelja svojih internetskih stranica. Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće osim ako ih podesite tako da ih ne prihvaćaju. Molimo uzmite u obzir da to može negativno utjecati na pojedine funkcionalnosti internetskih stranica.

Na koji način koristimo osobne podatke?

Ne prodajemo, ne trgujemo niti iznajmljujemo Vaše podatke drugim osobama bez Vašeg prethodnog pristanka. Možemo stavljati na raspolaganje statistike o shemama posjećenosti i slične informacije vezane uz stranice – ali nećemo staviti na raspolaganje nikakve osobne podatke koje bi omogućili Vašu identifikaciju. Vaši osobni podaci koristit će se samo u svrhe komuniciranja s Vama u svezi poslovne suradnje, za procjenu i analizu radi ispitivanja, razvijanja ili poboljšanja usluga koje nudimo, ili za druge svrhe za koje ste nam dali pristanak.

Kako možete izmijeniti svoje osobne podatke ili zatražiti od nas njihovo uklanjanje?

Ako biste željeli pregledati ili osvježiti svoje osobne podatke ili imate bilo kakvo pitanje, možete nas kontaktirati slanjem poruke e-pošte na admin@fmlc.com.hr, ili nazvati na broj telefona: +385 1 8000 993, faxa: +385 1 8000 993 ili mobitela: +385 99 3101 671.

Analitika

Ove internetske stranice koriste alat Google Analytics, uslugu izrade analitike internetskih stranica koju pruža Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstovne datoteke koje se spremaju na Vaše računalo, pomoću kojih se analizira na koji način korisnici koriste internetske stranice. Informacije koje generira kolačić o uporabi internetskih stranica (uključujući Vašu IP adresu) poslat će se i pohraniti od strane F.M.L.C.-a na poslužitelje u Hrvatskoj. F.M.L.C. usluga d.o.o. će rabiti te informacije u svrhu procjene uporabe internetskih stranica, sastavljanja izvješća o aktivnosti na internetskim stranicama za operatere internetskih stranica i pružanja drugih usluga vezanih uz aktivnost internetskih stranica i korištenje interneta. F.M.L.C. usluga d.o.o. također može prenijeti te informacije trećim osobama gdje se to traži sukladno propisima ili gdje takve treće osobe obrađuju informacije u ime F.M.L.C. usluge d.o.o.. F.M.L.C. usluga d.o.o. neće povezivati Vašu IP adresu s drugim podacima kojima F.M.L.C. usluga d.o.o. raspolaže. Možete odbiti koristiti kolačiće odabirom odgovarajućih postavki na svom pregledniku, no uzmite u obzir da u tom slučaju možda nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcionalnosti ovih internetskih stranica. Koristeći ove internetske stranice, pristajete na obradu Vaših podataka od strane F.M.L.C. usluga d.o.o. na način i u svrhe kako je to gore navedeno.