praćenje vozila

Praćenje vozila u realnom vremenu

Praćenje vozila u realnom vremenu

FMLC sustavom za nadzor vozila možete dobiti svaku informaciju iz sustava u realnom vremenu. Svaki događaj koji smatrate da je bitan u Vašim poslovnim procesima bit će Vam dojavljen u onom trenutku kada se dogodi.

Zašto je to bitno?

Poslovni procesi u nekim segmentima zahtijevaju da informacije budu pravodobne kako bi bilo moguće brzo reagirati i otkloniti poremećaj.

FMLC sustav za nadzor vozila omogućuje upravo to!

Dobivanjem informacije iz sustava za GPS satelitski nadzor vozila u pravo vrijeme ostvarujete najveću eksploatacijsku korisnost sustava i najveću moguću točnost odvijanja Vaših poslovnih procesa.

Gdje su pravodobne informacije posebno bitne?

Pravodobne informacije iz sustava za praćenje vozila bitne su kod dojave događaja, npr. krađa goriva, prekoračenje brzine, panic alarm i dr. Dok neki poslovni procesi koji su podržani u sustavu za GPS satelitski nadzor vozila ne zahtijevaju dobivanje pravodobne informacije, nego je dovoljno da se informacije o odvijanju poslovnih procesa analiziraju pomoću povijesnih podataka.

S druge strane, neke informacije iz procesa koje su prikupljene sustavom za GPS satelitsko praćenje vozila moraju biti pravodobne jer je u suprotnom njihova uporabna vrijednost mala ili nikakva.

Neke od informacija iz sustava za GPS satelitsko praćenje vozila koje moraju biti pravodobne:

  • Informacija o padu razine goriva,

  • Informacija o povećanju razine goriva,

  • Informacija o prelasku dopuštene vrijednosti broja okretaja motora,

  • Informacija o prelasku dopuštenog pritiska na papučicu akceleratora (gasa) u vozilu,

  • Informacija o ulasku ili izlasku sa zadane lokacije,

  • Informacija o potrebnoj zamijeni pneumatika (guma) na vozilu, isteku atesta vatrogasnog aparata, terminu za servis vozila i dr.

Svaka gospodarska djelatnost ima specifične zahtjeve o pružanju i obradi informacija i bitno je da sustav za GPS satelitsko praćenje može ispuniti zahtjeve i svrhu zbog koje postoji.

Slobodno nam se obratite za daljnje informacije
i rado ćemo Vam pomoći da odaberete najbolje
rješenje za Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas