Mnogi vlasnici flota vozila često su rezervirani prema uvođenju noviteta za svoj tim ljudi. To je slučaj i sa GPS sustavom, ali velika većina vlasnika tvrtki zaključila je da se ulaganje u sustav zaista isplati i da žale što to nisu učinili ranije. Netko tko nema iskustva ni znanja iz prve ruke o GPS sustavu ne može razumjeti kako će to utjecati na njihovo poslovanje.

 

Mi ćemo vam navesti tri razloga zašto biste trebali cijeniti GPS sustav.

 

1.Djelatnici zapravo vole koristiti GPS sustav

Uvođenje GPS sustava korisno je za praćenje vremena kako se ono ne bi izgubilo u nečitkom pisanju po papirnatim karticama. Osim toga, značajke kao što su planiranje za usmjeravanje, upozorenja i izvješća donose novu razinu jednostavnosti i sigurnosti na radnom mjestu.

 

2. GPS sustav može uštedjeti novac

Istina je da najprije morate uložiti u uvođenje GPS sustava, ali odmah nakon početnog ulaganja primjećivat ćete dobrobiti sustava. Tvrtke s flotom vozila uštedjet će na troškovima goriva, održavanju vozila, troškovima rada i nižim cijenama osiguranja. Osim toga, mnogi korisnici primijetit će porast prihoda.

 

3. GPS sustav jednostavan je za korištenje

Postupak ugradnje sustava ne oduzima previše vremena i nije kompliciran. Profesionalna ugradnja može se napraviti u jednome danu. Iskoristivost na dnevnoj bazi je vrlo jednostavna. Uz kontinuiranu edukaciju i tehničku podršku na raspolaganju, ne postoji ništa što nećete moći svladati u kratkom vremenskom roku.