Donosimo 7 načina kako Vam GPS satelitsko praćenje vozila može uštedjeti vrijeme i novac.

1. Imajte osobnog savjetnika za svaki djelić troškova u mobilnom procesu! Uređaji za gps satelitsko praćenje vozila mogu nadzirati svaki segment pojedinog procesa u vašoj tvrtki, npr. kada se toči gorivo u vozila, kada se trebaju mijenjati gume, kada Vam ističe leasing, koliko leasing kilometara Vam je još ostalo itd. Gps satelitsko praćenje vozila je najjeftiniji način da nadzirete troškove u Vašoj tvrtki.

2. Uštedite na troškovima goriva i održavanja jer korištenjem sustava eko vožnje potičete djelatnike da upravljaju vozilima na optimalan način!

3. Korištenjem sustava gps satelitskog praćenja vozila možete ostvariti velike uštede na radnom vremenu radnika!

4. Postanite konkurentniji na tržištu! Ako koristite sve prednosti gps satelitskog praćenja vozila, plovila i radnih strojeva, vaša tvrtka poslovati će s manjim troškovima nego konkurentska tvrtka koja ne koristi sustav praćenja vozila.

5. Uvođenjem sustava gps satelitskog praćenja vozila, brodova ili radnih strojeva, uštediti ćete na troškovima osiguranja. Skoro sve osiguravajuće kuće daju popust na osiguranje vozila, plovila i radnih strojeva koji imaju ugrađen uređaj za gps satelitsko praćenje vozila, brodova i radnih strojeva.

6. Pratite radno vrijeme svojih zaposlenika, pratite radni učinak svojih zaposlenika i dovedite svoju tvrtku u novi uzlet!

7. I najbitniji razlog je da GPS praćenje vozila, može pomoći u povećanju sigurnosti u vašoj tvrtki kao i u kompletnom prometnom sustavu u cjelini, na način da se može eliminirati nesigurno i opasno ponašanje u prometu od strane vaših djelatnika.

3 dodatna razloga

3 dodatna razloga kako Vam GPS satelitsko praćenje vozila, brodova i radnih strojeva može pomoći:

1. Ako se bavite iznajmljivanjem brodova, sustav za gps satelitsko praćenje brodova može Vam pomoći da smanjite troškove osiguranja plovila, povećate sigurnost i predvidite opasne situacije na moru, upravljate svojom flotom brodova na vremenski optimalan način, naplatite točno vrijeme najma plovila itd.

2. Gps satelitsko praćenje vozila, plovila i radnih strojeva jeftin je način da smanjite troškove poslovanja u bilo kojem segmentu gospodarstva koji ima potrebu za mobilnom komponentom poslovanja. Novac uložen u primjenu sustava za gps satelitsko praćenje vozila, plovila i radnih strojeva je investicija koja se uvijek vraća višestruko.

3. Sustav za praćenje parametara eko vožnje je dodatak sustavu za gps satelitsko praćenje vozila pomoću kojega možete nadzirati i utjecati na način vožnje vozača, od brzine, okretaja motora, naglih ubrzavanja, kočenja i dr. Pravilnom primjenom sustava eko vožnje u tvrtki, samo na troškovima goriva mogu se ostvariti uštede od najmanje 5% mjesečno.