This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

FMLC blog

Naslovna » FMLC blog

Svaki tjedan donosimo novosti iz svijeta Fleet Managementa i Logistike, ukazujemo na unapređenje FMLC usluga i ponuda te dajemo korisne savjeta za moguće uštede novca i vremena za Vaše poslovanje.

Automatska obrada podataka iz digitalnih tahografa

Europska direktiva o prikupljanju i pohrani podataka iz digitalnih tahografa prihvaćena je sa izvjesnim otporom među vozačima i tvrtkamakoje se bave prijevozom jer je značajno povećala vrijeme potrebno za obradu podataka iz tahografa. To je posebno izraženo kod velikih flota vozila gdje su klijenti, vozači, vozila i skladišta raspršeni na velikom zemljopisnom prostoru. Stoga je automatsko preuzimanje podataka iz digitalnih tahografa neovisno o lokaciji vozila ili vozača a njihova obrada i pohrana dobrodošlo poboljšanje u radu koje donosi uštede vremena i novca te izbjegavanje visokih zakonskih kazni. Da bi se koristila usluga daljinskog očitavanja podataka iz digitalnih tahografa u svakom vozilu mora biti instaliran navigacijski uređaj sa podatkovnom SIM karticom koji omogućuje prijenos podataka s digitalnh tahografa preko GPRS veze. Da bi rješenje moglo ispravno raditi digitalni tahograf koji je ugrađen u vozilo mora podržavati daljinski prijenos digitalnih podataka. U uredu tvrtke koja prikuplja podatke potrebno je računalo s vezom na Internet, čitač pametnih kartica, kartica prijevoznika za autentikaciju te odgovarajuća programska oprema. Kada se sustav jednom postavi, obrada i prikupljanje podataka iz digitalnog tahografa postaje potpuno automatizirano, a s dobivenim informacijama moguće je učinkovito upravljati radnim vremenima vozača. Rješenje automatskog preuzimanja i obrade podataka iz digitalnih tahografa donosi koristi u: vremenu potrebnom za prikupljanje i obradu podataka, izbjegavanju zakonskih kazni, i planiranju prijevoza. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas!

Akcija na EKO2GO pakete

Pomoću EKO2GO paketa možete jednostavno pratiti način upravljanja vozilom prema parametrima eko vožnje. Svakom vozaču se dodjeljuje ocjena prema kriterijima eko vožnje (potrošnja goriva, okretaji motora, pritisak na papučicu akceleratora, brzina, naglo kočenje i ubrzavanje). Korištenjem EKO2GO paketa možete postići sigurne rezultate u uštedi goriva kao i povećanju sigurnosti vožnja.

GPS praćenje vozila je izvrsno rješenje za vlasnike tvrtki i njihove djelatnike

Mnogi vlasnici flota vozila često su rezervirani prema uvođenju noviteta za svoj tim ljudi. To je slučaj i sa GPS sustavom, ali velika većina vlasnika tvrtki zaključila je da se ulaganje u sustav zaista isplati i da žale što to nisu učinili ranije. Netko tko nema iskustva ni znanja iz prve ruke o GPS sustavu ne može razumjeti kako će to utjecati na njihovo poslovanje. […]

Sustav GPS – Spreman za svaki izazov Zimske službe

Dok neka područja uživaju u blagom zimskom vremenu, kod drugih su vremenske prilike sasvim drukčije. Kada su određena područja prekrivena snježnim prekrivačem, zimska služba ima priliku da zasja u punom svjetlu. Za uklanjanje snijega na prometnicama i sporednim cestama računa se na zimsku službu. Srećom, GPS sustav spreman je za taj izazov i uz njega je sve puno lakše. […]